Samen spelen, samen groeien

Samen werken, samen groeien

Samen eten, samen groeien

Kinderdagverblijf Woubrugge

Kinderdagverblijf Woubrugge

Kindcentrum Woubrugge

Centraal gelegen in Woubrugge en direct tegenover basisschool De Wereldweide ligt Kindcentrum Woubrugge. Dit Kindcentrum biedt opvang aan kinderen van 0-13 jaar met een kinderdagverblijf voor de allerkleinsten, VE peuteropvang, voorschoolse opvang en buitenschoolse opvang. De VE peuteropvang en de BSO voor kinderen van 4-7 jaar bevinden zich in het schoolgebouw waardoor de verbinding met school groot is en zorgt voor een soepele overgang van opvang naar school en vice versa. Het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang voor de oudere kinderen bevinden zich in het kindcentrum, op slechts enkele meters van de school.

Het kinderdagverblijf

Het kinderdagverblijf bevindt zich op de benedenverdieping van het kindcentrum. Er zijn twee groepen waar kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar worden opgevangen. De reguliere opvangtijden zijn van 7.30 tot 18.30 uur. Er kan gekozen worden voor de vroege opvang, deze tijden zijn van 7.00 - 18.00 uur.

De centrale hal heeft een gezellig woonkamergevoel. Hier is de gezamenlijke keuken en zijn verschillende speelhoekjes gecreëerd waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Bij de eigen groepsruimte zijn de slaapkamers.

Beide groepen hebben een eigen deur naar het plein zodat er volop buiten kan worden gespeeld. Er is een zandbak, veel ruimte en buitenspeelmateriaal.

Er wordt gewerkt met het VE programma van Uk en Puk.  Met dit programma besteden we extra aandacht aan de taal- en spraakontwikkeling van kinderen. Dit programma is gericht op voorschoolse educatie waardoor kinderen een goede start kunnen maken op de basisschool.

Lees hier ons pedagogisch werkplan.

KDV Woubrugge


Kies voor FloreoKids

Kies voor FloreoKids

Kies voor kinderopvang met ruimte voor ieders talent en betrokkenheid bij de lokale samenleving. Groeien doe je samen!

Please publish modules in offcanvas position.