Play together, grow together

Work together, grow together

Eat together, grow together

Parent portal

ouderportaal

Het Ouderportaal: leuk en informatief

FloreoKids heeft een Ouderportaal, waarin je foto’s die van je kind op de groep gemaakt worden kunt bekijken, berichten van medewerkers of de leidinggevende kunt lezen en nieuws van de locatie kunt ontvangen. Je kunt zelf ook berichten sturen via het portaal op het moment dat het jou het beste uitkomt. Vaak staan er al foto’s op vóórdat kinderen opgehaald worden, die heel gemakkelijk te bekijken zijn via de Ouderportaal App op je smartphone!

Ben je klant bij ons en gebruik je het Ouderportaal nog niet? Dan leggen we u graag uit hoe je er toegang toe krijgt. 

Inloggen

Inloggen op het FloreoKids Ouderportaal is heel eenvoudig.
- Ga naar: http://floreokids.ouderportaal.nl 
- Log je voor het eerst in, vul dan je
e-mailadres in bij 'gebruikersnaam'.
- Klik in het startscherm (direct onder inloggegevens) op '1e keer inloggen of wachtwoord vergeten' 

Nadat je je gebruikersnaam hebt ingevuld en op ‘versturen’ hebt geklikt, krijg je van Konnect een e-mail met een link om een wachtwoord aan te maken. Let op: deze mail kan in de map Ongewenste mail/Spam binnenkomen.

 

FloreoKids App voor ouders

Download ook de speciale ‘Ouderportaal App’ voor je mobiele telefoon. Je vindt 'm in de Apple App Store en in de Google Play Store. Je vindt de app door te zoeken op: Ouderapp van Konnect. Het icoon is een rode cirkel met een rood ouderpoppetje en een wit kind poppetje. De naam FloreoKids staat hier niet in vermeld.

Nadat je de app geïnstalleerd hebt moet je de volgende gegevens invoeren om via de app toegang te krijgen tot het ouderportaal:

  • Je e-mailadres

  • Je (nieuwe) wachtwoord.

De app onthoudt je gebruikersnaam en wachtwoord, waardoor je altijd snel toegang hebt. In de app staan foto’s en berichten. Via je computer geeft het Ouderportaal daarnaast ook nog toegang tot informatie over de locatie, online-nieuws en nieuwsbrieven. 

Meer informatie

Meer informatie over ons ouderportaal lees je hier.

Klanten die het Ouderportaal al gebruiken zijn bijzonder enthousiast. Download de app en log in op het Ouderportaal, dan hoef je niets te missen !
Wil je meer lezen over Konnect. Kijk dan op: www.konnect.nl

 

 


Our daycare locations

Rijnsaterwoude

Image