Word jij onze nieuwe collega?

Word jij onze nieuwe collega?

Word jij onze nieuwe collega?

De leukste collega’s, werkgever en werksfeer

Ligt je hart bij kinderopvang?

Dan heb je het leukste beroep ter wereld! Wil je nu ook werken bij de leukste werkgever? Met alle ruimte om je talenten in te zetten én verder te ontwikkelen? In een ‘warm bad’, waar plezier en een goede sfeer belangrijk zijn en jouw inbreng écht gewaardeerd wordt? Welkom bij FloreoKids!

FloreoKids is een werkgever waar medewerkers veel betekenen

Dit zie je terug op diverse plekken. Zo kun je meepraten met het beleid, is er een uitgebreid scholingsprogramma en zijn er diverse interactieve momenten. Van (nieuwe) medewerkers krijgen wij vaak terug: “hier werken voelt als een warm bad”.

FloreoKids is een talentbedrijf. Wij geven ruimte aan medewerkers om vanuit hun unieke eigenheid dat te doen waar ze goed in zijn en waar ze plezier aan beleven. Want gemotiveerde, enthousiaste medewerkers zorgen voor de beste opvang en dat is wat FloreoKids biedt! Ergens binnen FloreoKids is een plek waar jij jouw talent kunt inzetten. Door onze verschillende werksoorten, de eigenheid van de locaties en door het werken met verschillende thema’s zoals sport, techniek en koken of kunst en creatie, is er altijd een locatie te vinden waar jij je talent kwijt kunt.

De afgelopen jaren hebben onze medewerkers kennisgemaakt met hun eigen talent. Om uiteindelijk de stap te maken naar wat wij dagelijks doen, en waar we heel goed in zijn: kinderopvang bieden waar elk kind zichzelf mag en kan zijn, vanuit zijn/haar unieke talent.

Wij zijn er ontzettend trots op dat FloreoKids de eerste kinderopvangorganisatie in Nederland gaat worden die zich ‘kindertalentfluisteraar’ mag noemen! Daar wil jij toch ook deel van uitmaken? Welkom bij FloreoKids!

Vlogs

Check below the vlog about ‘Werken bij FloreoKids’. (in Dutch)

Wil jij ook werken bij FloreoKids?


Werken bij FloreoKids?

Warm Bad PopUp

Laat je gegevens achter, dan hoor je snel van ons en vertellen we je alles over werken bij de leukste werkgever in de kinderopvang.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Aanvinken a.u.b. om het formulier te kunnen verzenden.

Our daycare locations

Rijnsaterwoude

Image