Samen spelen, samen groeien

Samen werken, samen groeien

Samen eten, samen groeien

Buitenschoolse opvang
Het Koetshuis
De Verkenners 4+
De Drijvers 7+

Adres

Kom van Aaiweg 2

2351 NN Leiderdorp

Telefoon

071 200 10 10

06 230 551 48

LRK

246396672

Openingstijden

MA DI DO 14.30 - 18.30 uur

Buitenschoolse opvang Het Koetshuis

Buitenschoolse opvang Het Koetshuis

Huiselijke BSO-locatie in Leiderdorp

BSO-locatie Het Koetshuis is gehuisvest in de Koningin Juliana School aan de Kom van Aaiweg in Leiderdorp. Het mooie oude pand bied heeft een 4+ en een 7+ groep. Het plein van de school is avontuurlijk ingericht met een klimparcours, een sportveldje en klim- en duikelspeeltoestel. Het kunstgrasveldje net buiten het schoolplein wordt vaak gebruikt voor een goed partijtje voetbal. Dit past allemaal hele goed bij het actieve karakter van Het Koetshuis. Naast alle actie is er binnen is volop ruimte om te spelen, te lezen en te relaxen. Regelmatig worden leuke creatieve activiteiten gedaan.

Het Koetshuis heeft twee groepen: De Verkenners, voor kinderen vanaf 4 jaar en de Drijvers voor kinderen van 7 jaar en ouder.

Locatietalent

Het talentwoord van BSO Het Koetshuis is Huiselijk. Het koetshuis staat voor kleinschalige en huiselijke opvang, ieder kind voelt zich hier thuis.

Meer informatie over Het Koetshuis lees je in ons pedagogisch werkplan.

Informatie

Heb je interesse in een plek voor naschoolse opvang op Het Koetshuis? Neem dan contact op met onze collega's van Planning & Plaatsing via (071-) 581 7777 of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 


Kies voor FloreoKids

Kies voor FloreoKids

Kies voor kinderopvang met ruimte voor ieders talent en betrokkenheid bij de lokale samenleving. Groeien doe je samen!

Onze locaties voor jouw kinderopvang

Rijnsaterwoude

Image
Image