Samen spelen, samen groeien

Samen werken, samen groeien

Samen eten, samen groeien

Buitenschoolse opvang
Kids World
De Onderzoekers
De Verkenners
De Uitvinders

Adres

Van Houdringelaan 2a

2341 BK Oegstgeest

Telefoon

06 480 67753

LRK

119163019

Openingstijden

MA DI 14.30 - 18.30 uur

WO DO VR 12.00 - 18.30 uur

Buitenschoolse opvang Kids World

Buitenschoolse opvang Kids World

Kleinschalige, huiselijke BSO in fraaie huisvesting

BSO Kidsworld staat bekend om zijn kleinschaligheid en huiselijke sfeer. Samen met basisschool de Lichtwijzer zitten we in een mooi gebouw aan de Houdringelaan 2 in Oegstgeest, vlakbij sportvelden en het bos. Bij BSO Kidsworld worden momenteel kinderen opgevangen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

Het talentwoord voor Kids World is ‘flexibiliteit’. We zijn betrokken naar ouders, kinderen en collega’s. Kids World is een kleinschalige locatie, waar we met structuur en activiteiten een huiselijke sfeer bieden aan de kinderen en de ouders.

Vaste leidsters waarborgen continuïteit

Bij Kids World vangen we kinderen op in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. We hebben 2 groepen, waarvan 1 met de jongste BSO kinderen (4 t/m 7 jaar) en 1 met de oudere kinderen (8 t/m 12 jaar). Beide groepen hebben zo hun eigen activiteiten en hun eigen lokaal. Iedere stamgroep heeft zijn vaste leidsters om de continuïteit op de groep zoveel mogelijk te bewaren.

Nauwe samenwerking met basisschool

Omdat Kids World in basisschool De Lichtwijzer is gehuisvest, werken we nauw samen met deze school, waardoor wij na de schooltijden en in de vakanties de aula en de sportzaal als extra ruimtes bij onze opvang kunnen betrekken. Onze kinderen gebruiken deze ruimtes dan ook volop voor leuke sport- en spelactiviteiten. Daarnaast proberen wij op onze locatie zoveel mogelijk een huiselijke sfeer te creëren zodat iedereen zich hier op zijn gemak kan voelen. Kinderen hebben de keus om gezellig mee te doen aan een aangeboden activiteit, maar zijn ook vrij om hun eigen ding te doen. Al met al een leuke, gezellige locatie met veel mogelijkheden. U leest meer over Kids World in het pedagogisch werkplan.

Dit maakt locatie Kids World extra bijzonder:

  • Samen met school hebben wij een groot en uitdagend speelterrein
  • Huiselijke binnenruimte en eigen gymzaal
  • Tegenover de sportvelden en toch vlakbij de uitvalswegen


Kies voor FloreoKids

Kies voor FloreoKids

Kies voor kinderopvang met ruimte voor ieders talent en betrokkenheid bij de lokale samenleving. Groeien doe je samen!

Onze locaties voor jouw kinderopvang

Rijnsaterwoude

Image
Image