Samen spelen, samen groeien

Samen werken, samen groeien

Samen eten, samen groeien

Kindcentrum De Brink
VSO De Spechten
NSO

3 groepen 4 t/m 5 jaar

1 groep 6 t/m 8 jaar

2 groepen 8 t/m 12 jaar

Adres

Kastanjelaan 6

2351 ND Leiderdorp

Telefoon

BSO: 071 542 4935

KDV: 071 541 0156

LRK

103255242

Openingstijden

MA t/m VR 07.00 - 08.45 uur

MA t/m VR 15.00 - 18.30 uur

Kindcentrum De Brink

Kindcentrum De Brink

Diverse vormen van opvang

Samen met de Kastanjelaanschool vormt Kindcentrum De Brink een brede school. Educatie en kinderopvang gaan hand in hand. Kinderen kunnen zich hierdoor op allerlei manieren ontwikkelen.

Hele dagopvang en voor-, tussen- en naschoolse opvang

Binnen de Brink biedt FloreoKids hele dagopvang in verticale (0-4 jaar) en horizontale groepen (0-2/ 2-4 jaar) en voor- tussen en naschoolse opvang. Praktisch voor kinderen van de Kastanjelaanschool, maar ook voor kinderen van de andere basisscholen uit het Oude Dorp en/of Leiderdorp.

De voor- en naschoolse opvang in De Brink zitten op de eerste en tweede etage. Behalve de groepsruimten is er ook een handvaardigheidslokaal en een kookcafé. Daarnaast maakt de BSO voor sport- en spelactiviteiten geregeld gebruik van sporthal De Does.
Lees meer over De Brink BSO in ons pedagogisch werkplan.

Locatietalent

Het talentwoord van de Brink is Veelzijdig. De Brink staat voor veelzijdigheid in opvangsoort (diverse opvangsoorten worden aangeboden; VSO, KDV en NSO) en aanbod aan activiteiten (denk aan workshops yoga, muzieklessen, schatkast, beweegactiviteiten en 3+ activiteiten).

Informatie

Heeft u interesse in een plek voor buitenschoolse opvang op kindcentrum De Brink? Neemt u dan contact op met onze collega's van Planning & Plaatsing via (071-) 581 7777. U kunt uw reactie ook mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Kies voor FloreoKids

Kies voor FloreoKids

Kies voor kinderopvang met ruimte voor ieders talent en betrokkenheid bij de lokale samenleving. Groeien doe je samen!

Onze locaties voor jouw kinderopvang

Rijnsaterwoude

Image
Image