Samen spelen, samen groeien

Samen werken, samen groeien

Samen eten, samen groeien

Kindcentrum De Duikboot
NSO De Matrozen
NSO De Mariniers
PO De Spetters
VSO De Dauwtrappers

Adres

Marjoleintuin 58

2353 PL Leiderdorp

Telefoon

071 589 6208

LRK

NSO De Matrozen

105399462

PO De Spetters

184717085

Openingstijden

VSO

07.00 - 08.45 uur

Peuteropvang

08.30 - 13.30 uur

NSO

MA DI DO 14.45 - 18.30 uur

WO 11.30 - 18.30 uur

VR 11.45 - 18.30 uur

Kindcentrum De Duikboot

Kindcentrum De Duikboot

Betrokken buitenschoolse opvang en peuteropvang

Kindcentrum De Duikboot vormt samen met de scholen Regenboog en De Hasselbraam Kindcentrum De Voorhof. De Duikboot is een kleinschalige locatie met buitenschoolse opvang en peuteropvang (De Spetters). Bij De Duikboot zijn twee BSO-groepen: een groep van 4-6 jaar en een groep van 7-12 jaar.

Meer informatie over de Duikboot lees je in ons pedagogisch werkplan.

Ve-peuteropvang De Spetters

Bij VE-peuteropvang De Spetters kunnen kinderen vanaf 2 jaar tussen 8.45-12.45 uur komen spelen. Hier kunnen ze alvast wennen aan de ‘grote school’. We bieden een veilige omgeving waarin uw peuter zich kan ontwikkelen. Er is aandacht voor het kind en wordt ook gestimuleerd op meerdere vlakken in de ontwikkeling. Ze leren met andere kinderen omgaan, wennen aan de aanwezigheid van volwassenen, zingen liedjes en worden afwisselende activiteiten aangeboden. Ook hebben we een mooie buitenruimte en binnenruimte waar je kind zich vrij bewegen.

De Spetters zijn gehuisvest in Kindcentrum De Duikboot. Behalve peuteropvang vindt hier ook voor- en naschoolse opvang plaats. De Duikboot vormt samen met De Regenboog en De Hasselbraam Kindcentrum De Voorhof.

De voordelen van deze locatie

De locatie:

  • heeft niet alleen de beschikking over een groepsruimte, maar ook een speellokaal.
  • heeft een hele ruime buitenspeelplaats.
  • zit dichtbij de scholen De Hasselbraam, Regenboog, Elckerlyc en De Schakel.

Voorschoolse opvang De Dauwtrappers

Op de Dauwtrappers zijn kinderen van 4 t/m 12 jaar vanaf 7.00 uur welkom. We ontbijten gezellig samen. Is er daarna nog tijd over, dan kunnen de kinderen nog even spelen. Vanaf 08.15 uur brengen we de kinderen naar school.

Naschoolse opvang De Matrozen en De Mariniers

BSO De Matrozen en De Mariniers zijn twee groepen voor kinderen van 4 tot 6 jaar en 7 tot 12 jaar. Deze twee BSO-groepen zijn onderdeel van Kindcentrum De Voorhof. De scholen De Regenboog en De Hasselbraam zitten in hetzelfde pand. Daarnaast is onze locatie dichtbij de scholen Elckerlyc en De Schakel. Het kleine team heeft aandacht voorop staan. Het talentwoord van de locatie is "betrokken". Door deze betrokkenheid is de locatie uitermate geschikt voor kinderen in de leeftijd 4 - 12 jaar. Het kleinschalige team zorgt ervoor dat alle kinderen gezien worden. Met elkaar zorgen we dat kinderen zich veilig voelen en optimaal kunnen ontwikkelen.

Woensdagmiddagclub FloreoKids

De woensdagmiddagclub is een samenwerking tussen een aantal locaties binnen FloreoKids (De Duikboot, Het Buitenhof, De Hoftuyn en De Brink). Een keer per maand vindt de woensdagmiddagclub plaats. Op deze middag zijn er leeftijdsgerichte activiteiten op de verschillende locaties waarbij er aandacht is voor de talenten van kinderen en locatietalenten. Denk hierbij aan een workshop graffiti, gym-, dans en/of muziekles.


Kies voor FloreoKids

Kies voor FloreoKids

Kies voor kinderopvang met ruimte voor ieders talent en betrokkenheid bij de lokale samenleving. Groeien doe je samen!

Onze locaties voor jouw kinderopvang

Rijnsaterwoude

Image
Image