Samen spelen, samen groeien

Samen werken, samen groeien

Samen eten, samen groeien

Kindcentrum Hoftuyn
NSO Winterkoninkjes
NSO Wielewaaltjes
NSO Koningsnest
VSO Vroege Vogels

Adres

Leeuwerikstraat 8

2352 ER Leiderdorp

Telefoon

071 542 4031

LRK

134821877

Openingstijden

VSO

MA DI DO VR

07.00 - 08.45 uur

NSO Regulier

MA DI DO 14.45 - 18.30 uur

WO VR 12.00 - 18.30 uur

Kindcentrum Hoftuyn

Kindcentrum Hoftuyn

Buitenschoolse opvang (voor-, naschoolse en vakantieopvang)

In de Hoftuyn verzorgt FloreoKids buitenschoolse opvang (voorschoolse, naschoolse en vakantieopvang) in 5 groepen (maximaal 100 kindplaatsen) voor kinderen van 4 jaar tot en met het einde van de basisschoolleeftijd.

Locatie De Hoftuyn is geïntegreerd in Brede School West, samen met Daltonschool de Leeuwerik en openbare school Prins Willem Alexander. De locatie biedt opvang voor kinderen van 2 t/m 12 jaar; voor kinderen tot 4 jaar is er peuteropvang en een ve-peuterspeelzaal. Voor en na schooltijd biedt de locatie opvang voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

De Hoftuyn is gehuisvest op een prachtige locatie met drie - door loopbruggen - verbonden gebouwen. In het tweede gebouw is een grote sportzaal, waar in de herfst en winterperiode op maandag, dinsdag en donderdag sport- en spelactiviteiten aangeboden worden op de naschoolse opvang. Daarnaast maken alle groepen gebruik van de centrale keuken, speelhal en speelzaal. Dit alles, én de grote, groene en uitdagende buitenruimte leent zich bij uitstek voor een breed scala aan activiteiten.

In de open buitenruimte staat een kunstwerk. Het beeld stelt twee mensen voor die elkaar omarmen. Elkaar omarmen staat hoog in het vaandel bij het team van de Hoftuyn. Wij omarmen elkaar om warmte en veiligheid te ervaren en door te geven aan de kinderen op onze locatie. We realiseren ons dat alles twee kanten heeft. Daarom willen we ook de andere kant omarmen. Zo kunnen we groeien en bloeien, wie of wat we ook zijn, waar we ook vandaan komen.

Onderwijs en opvang

Kindcentrum Hoftuyn vormt samen met basisschool Prins Willem Alexanderschool een brede school. Onderwijs en opvang gaan hierbij hand in hand. Naast buitenschoolse opvang is er op Hoftuyn ook een peuterspeelzaal: ve-peuterspeelzaal De Papegaaien en Peuteropvang Hoftuyn bij de Kolibries. Lees er meer over op onze website of bel voor meer informatie met een van onze medewerkers van Planning & Plaatsing op ons Centraal Bureau.

Meer informatie vind je in het pedagogisch werkplan van de Hoftuyn.

Kom eens langs bij buitenschoolse opvang

Nieuwsgierig naar onze prachtige locatie? Wij leiden je graag rond! Je maakt hiervoor een afspraak via ons Centraal Bureau, tel. 071 - 581 7777.

Woensdagmiddagclub FloreoKids

De woensdagmiddagclub is een samenwerking tussen een aantal locaties binnen FloreoKids (De Duikboot, Het Buitenhof, Hoftuyn en De Brink). Een keer per maand vindt de woensdagmiddagclub plaats. Op deze middag zijn er leeftijdsgerichte activiteiten op de verschillende locaties waarbij er aandacht is voor de talenten van kinderen en locatietalenten. Denk hierbij aan een workshop graffiti, gym-, dans- en/of muziekles.


Kies voor FloreoKids

Kies voor FloreoKids

Kies voor kinderopvang met ruimte voor ieders talent en betrokkenheid bij de lokale samenleving. Groeien doe je samen!

Onze locaties voor jouw kinderopvang

Rijnsaterwoude

Image
Image