Samen spelen, samen groeien

Samen werken, samen groeien

Samen eten, samen groeien

Vervoer

Van school naar de NSO

Bezoekt uw kind een school in de buurt van de NSO, dan wordt het hoogst waarschijnlijk lopend door de pedagogisch medewerkers opgehaald. Is de afstand tussen school en de NSO te groot, dan wordt uw kind per taxi, met de (bak-)fiets of onze Stint opgehaald.

Wat is een Stint?

De Stint is de eerste elektrische bolderwagen die speciaal ontworpen is om pedagogisch medewerkers zelfstandig 10 kinderen in de leeftijd 4 - 12 jaar op zo veilig mogelijke, comfortabele en kindvriendelijk manier te vervoeren. De Stint is uitgerust met een elektromotor met een maximum snelheid van 15 km per uur. Door middel van een gashendel, net als bij een scooter, wordt de motor door de pedagogisch medewerker aangestuurd. Het ontwerp bevat diverse aspecten die bijdragen aan de veiligheid. Het zitgedeelte vormt een gesloten geheel en bestaat uit afgeronde vormen. Ook is de zitting voorzien van heupgordeltjes. Wilt u meer lezen over de Stint, kijk dan op www.stint.nl.

Op de fiets

Oudere kinderen kunnen, in overleg met hun ouders, op de fiets naar de NSO-locatie gaan. Al dan niet begeleid door onze medewerkers. Veiligheid staat hierbij voorop.


Kies voor FloreoKids

Kies voor FloreoKids

Kies voor kinderopvang met ruimte voor ieders talent en betrokkenheid bij de lokale samenleving. Groeien doe je samen!

Onze locaties voor jouw kinderopvang

Rijnsaterwoude

Image