Samen spelen, samen groeien

Samen werken, samen groeien

Samen eten, samen groeien

Kindcentrum Poelkids

KDV
Bengels
Boefjes
Ukken

Adres

Clusiushof 11

2341 PT Oegstgeest

Telefoon

071 565 2965

LRK

969253357

Openingstijden

MA t/m VR 07.30 - 17.30 uur

MA t/m VR 07.30 - 18.30 uur

Kindcentrum Poelkids - Kinderdagverbijf

Kindcentrum Poelkids - Kinderdagverbijf

In de wijk Poelgeest verzorgt FloreoKids kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Kinderdagverblijf Poelkids heeft een ruim en licht pand. Je komt binnen in een ruime hal die toegang geeft tot de verschillende groepen. Naast een gezellig pand beschikt Poelkids over een mooi en kindvriendelijke buitenruimte waar de kinderen dagelijks buitenspelen.

Meer informatie over Poelkids leest u in het pedagogisch werkplan.

Kinderdagverblijf voor 0 tot 4 jaar

Kinderdagverblijf Poelkids bestaat uit drie groepen waar kinderen van nul tot 4 jaar worden opgevangen. Elke ruimte is helemaal afgestemd op de leeftijd van de kinderen.

Baby's worden opgevangen in de groep 'de Ukken', deze ruimte is zo ingericht dat de kinderen veilig kunnen spelen en in hun eigen tempo de ruimte kunnen ontdekken. Naast een fijne binnenruimte heeft de babygroep een eigen, afgeschermde buitenruimte voorzien van kunstgras en een speeltoestel afgestemd op de leeftijd van de kinderen.

Na de babygroep stromen de kinderen door naar de naastgelegen dreumesgroep 'de Bengels'. Doordat de Ukken en de Bengels aan elkaar grenzen is het een kleine stap als de kinderen doorgaan naar een volgende groep. In het lokaal van de dreumesen is speelgoed aanwezig wat past bij de leeftijd en vinden ze de uitdaging die ze nodig hebben.

Vanuit de dreumesgroep gaan de kinderen naar de peutergroep 'de Boefjes'. Hier worden ze spelenderwijs voorbereid op de basisschool. De dreumesgroep heeft directe toegang tot de buitenruimte waar zij samen met de peuters spelen. Op de speelplaats bieden we verschillend spel aan waardoor de kinderen uitgedaagd worden om te ontdekken en zich te ontwikkelen. Zo is er een zandbak, een klimtoestel, rijdend materaal en bieden de medewerkers dagelijks een spel aan.

Persoonlijke aandacht door vaste begeleiding

Iedere stamgroep heeft een vast team van medewerkers om de continuïteit op de groep zo veel mogelijk te waarborgen. Door het werken met een vast team is er veel individuele aandacht en ruimte om te werken aan de ontwikkeling van de kinderen.


Kies voor FloreoKids

Kies voor FloreoKids

Kies voor kinderopvang met ruimte voor ieders talent en betrokkenheid bij de lokale samenleving. Groeien doe je samen!

Onze locaties voor jouw kinderopvang

Rijnsaterwoude

Image