Samen spelen, samen groeien

Samen werken, samen groeien

Samen eten, samen groeien

Kinderdagverblijf Kids en Ko
Boefjes
Koters
Mini’s

Adres

Aert van Neslaan 7

2341 HG Oegstgeest

Telefoon

071 515 3077

LRK

399465017

Openingstijden

MA t/m VR 07.30 - 13.30 uur

MA t/m VR 13.30 - 18.30 uur

MA t/m VR 07.30 - 17.30 uur

MA t/m VR 07.30 - 18.30 uur

Kinderdagverblijf Kids en Ko

Kinderdagverblijf Kids en Ko

Ruimte voor het kind, ruimte voor ontwikkeling

Kids en Ko is een knus en huiselijk kinderdagverblijf aan de Aert van Neslaan 7 (nabij winkelcentrum Lange Voort). We hebben 3 groepen; een babygroep en twee peutergroepen. Deze groepen zijn speciaal ingericht op de behoefte en ontwikkeling die de kinderen op verschillende leeftijden nodig hebben. Er zijn aparte slaapkamers waar de kinderen rustig kunnen slapen.

Op het plein hebben we een groot afgeschermd speelterrein waar de kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven. Er is een zandbak, speeltoestel en  een mooi parcours om te fietsen. Voor de allerkleinsten is er een afgeschermd kunstgrasveldje waar zij rustig kunnen spelen.

Genieten van een fijne omgeving en een optimaal spel- en activiteitenaanbod

Bij de baby's houden we rekening met de voeding waar zij op dat moment aan toe zijn: fles- of borstvoeding, fruit, stukjes brood of een tussendoortje (bijvoorbeeld een soepstengel of cracker). Samen leren ze langzamerhand zich te ontwikkelen tot een echte dreumes zodat ze rond hun tweede verjaardag klaar zijn om naar de peutergroep over te stappen.

De peutergroepen zitten in de nabijgelegen lokalen en zijn ingericht met speelhoekjes, zoals een poppenhoek, autohoek en verkleedhoek. Zo kunnen de kinderen samen activiteiten ondernemen. We bieden een programma aan dat toegespitst is op hun niveau en ontwikkeling. In hun vrije spel kunnen ze natuurlijk ook spelenderwijs genieten van een fijne omgeving en een optimaal spelaanbod!

In de peutergroepen hebben we de beschikking over grote eettafels zodat we rustig met elkaar een boterham kunnen eten en gezellig kunnen kletsen tijdens de drink- en (gezonde) snackmomenten. U leest meer over Kids & Ko in het pedagogisch werkplan.

 


Kies voor FloreoKids

Kies voor FloreoKids

Kies voor kinderopvang met ruimte voor ieders talent en betrokkenheid bij de lokale samenleving. Groeien doe je samen!

Onze locaties voor jouw kinderopvang

Rijnsaterwoude

Image