Samen spelen, samen groeien

Samen werken, samen groeien

Samen eten, samen groeien

Kinderdagverblijf Kids en Ko
Boefjes
Koters
Mini’s

Adres

Aert van Neslaan 7

2341 HG Oegstgeest

Telefoon

071 515 3077

LRK

399465017

Openingstijden

MA t/m VR 07.30 - 17.30 uur

MA t/m VR 07.30 - 18.30 uur

Kinderdagverblijf Kids en Ko

Kinderdagverblijf Kids en Ko

Ruimte voor het kind, ruimte voor ontwikkeling

Kids&Ko is een knus en huiselijk kinderdagverblijf aan de Aert van Neslaan 7 (dichtbij winkelcentrum Lange Voort). We hebben 3 groepen: De Mini’s, een babygroep voor kinderen van 0-2 jaar, De Koters, een peutergroep voor kinderen van 2-4 en De Boefjes, een verticale groep voor kinderen van 0-4 jaar. De groepen zijn speciaal ingericht op de behoefte en ontwikkeling die de kinderen op verschillende leeftijden nodig hebben. Ook zijn er aparte slaapkamers waar de kinderen rustig kunnen slapen. Binnen de groepen is veel aandacht voor sensomotorisch spel. De kinderen worden dagelijks uitgedaagd om te zien, voelen en horen door middel van uitdagende materialen.

Buiten is een groot en afgeschermd speelterrein waar de kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven. Er is een zandbak, speeltoestel en  een mooi parcours om te fietsen. Voor de allerkleinsten is er een afgeschermd kunstgrasveldje waar zij rustig kunnen spelen.

Genieten van een fijne omgeving en een optimaal spel- en activiteitenaanbod

Bij De Mini’s, onze babygroep, houden we rekening met de voeding waar zij op dat moment aan toe zijn: fles- of borstvoeding, fruit, stukjes brood of een tussendoortje (bijvoorbeeld een soepstengel of cracker). Samen leren ze langzamerhand zich te ontwikkelen tot een echte dreumes zodat ze rond hun tweede verjaardag klaar zijn om naar de peutergroep over te stappen.

De Koters is onze peutergroep. Deze groep is ingericht met speelhoekjes, zoals een poppenhoek, autohoek en verkleedhoek. Zo kunnen de kinderen samen activiteiten ondernemen. We bieden een programma aan dat toegespitst is op hun niveau en ontwikkeling. In hun vrije spel kunnen ze natuurlijk ook spelenderwijs genieten van een fijne omgeving en een optimaal spelaanbod!

Bij de Boefjes is alles ingericht voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Er is rekening gehouden met ruimte voor de allerkleinste, een veilig plekje waar kinderen kunnen spelen en ruimte voor de peuters om uitdagender spel in te zetten. De kracht van de groep zit in het ontmoeten en het leren van elkaar, ongeacht de leeftijd van de kinderen.

In alle groepen hebben we de beschikking over grote eettafels zodat we rustig met elkaar een boterham kunnen eten en gezellig kunnen kletsen tijdens de drink- en (gezonde) snackmomenten. U leest meer over Kids&Ko in het pedagogisch werkplan.

 

 

 


Kies voor FloreoKids

Kies voor FloreoKids

Kies voor kinderopvang met ruimte voor ieders talent en betrokkenheid bij de lokale samenleving. Groeien doe je samen!

Onze locaties voor jouw kinderopvang

Rijnsaterwoude

Image