Samen spelen, samen groeien

Samen werken, samen groeien

Samen eten, samen groeien

Kindcentrum De Brink
Peuteropvang De Kwartels

Adres

Kastanjelaan 6

2351 ND Leiderdorp

Telefoon

071 542 4935

LRK

147555115

Openingstijden

MA t/m VR 08.00 - 13.00 uur

Peuteropvang De Kwartels

Peuteropvang De Kwartels

Veelzijdige peuteropvang in Kindcentrum De Brink

De Kwartels is een groep voor halve dagopvang ofwel peuteropvang in Kindcentrum De Brink. Samen met de Kastanjelaanschool vormt Kindcentrum een brede school. Educatie en kinderopvang gaan hand in hand. Kinderen kunnen zich hierdoor op allerlei manieren ontwikkelen.

Peuteropvang

Peuteropvang De Kwartels is voor kinderen van 2-4 jaar. De Kwartels zitten in een mooie ruimte op de begane grond, op dezelfde gang als het kinderdagverblijf. De kinderen gebruik samen de algemene ruimte met extra speelmogelijkheden. De Brink heeft ook buiten veel ruimte: een groot plein waar de peuters, afgezonderd van de basisschoolkinderen, heerlijk kunnen spelen. De peuteropvang op De Brink is van 8.00 tot 13.00 uur. De kinderen lunchen gezellig met elkaar, voordat ze weer naar huis gaan. In de schoolvakanties is de peuteropvang gesloten.

Hele dagopvang en voor-, tussen- en naschoolse opvang

Binnen De Brink biedt FloreoKids behalve peuteropvang ook hele dagopvang in verticale (0-4 jaar) en horizontale groepen (0-2/ 2-4 jaar), voor-, tussen- en naschoolse opvang. De Brink is een prachtige locatie waar we alle vormen van opvang onder één dak bieden.

Locatietalent

Het talentwoord van De Brink is Veelzijdig. De Brink staat voor veelzijdigheid in opvangsoort (alle opvangsoorten worden aangeboden; VSO, PO, KDV en NSO) en aanbod aan activiteiten (denk aan workshops yoga, muzieklessen, schatkast, beweegactiviteiten en 3+ activiteiten).

Informatie

Heeft u interesse in een plek voor opvang op Kindcentrum De Brink? Neemt u dan contact op met onze collega's van Planning & Plaatsing via (071-) 581 7777. U kunt uw reactie ook mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Kies voor FloreoKids

Kies voor FloreoKids

Kies voor kinderopvang met ruimte voor ieders talent en betrokkenheid bij de lokale samenleving. Groeien doe je samen!

Talentgericht werken

Talentgericht werken

Bij FloreoKids (h)erkennen en stimuleren we de unieke talenten van élk kind!

Locatiehoofd

Onze locaties voor jouw kinderopvang

Image