Samen spelen, samen groeien

Samen werken, samen groeien

Samen eten, samen groeien

Nieuwsoverzicht

Wat leuk! Onze collega Sanne Pouw van locatie Dromenland (naast het Alrijne Ziekenhuis in Leiderdorp) is geïnterviewd voor de website 'Kinderopvang dankzij jou' en ze was hier het 'Verhaal van de week'. Op de website vertellen Pedagogisch Medewerkers inspirerende verhalen uit hun werkpraktijk met speciale aandacht voor wat kinderen van hén 'opvangen'. Een verrassende invalshoek die laat zien hoe belangrijk en betekenisvol ons werk is. Wij zijn trots op Sanne, die daar twee hele mooie voorbeelden van geeft. Lees haar verhaal via deze link: Sanne Pouw - Kinderopvang dankzij jou

FloreoKids organiseert de opleiding ‘Pedagogische kwaliteit in de praktijk’. Deze opleiding is voor iedereen met een diploma in onder andere de zorg, onderwijs en cultuur of met een verouderd diploma kinderopvang. Binnen 3 maanden werk je dan op een kinderdagverblijf of BSO als gekwalificeerd pedagogisch medewerker. FloreoKids betaalt je opleiding, je salaris en na succesvolle afronding krijg je een jaarcontract.
Doe hier de diplomacheck, als ‘hier is aanvullend bewijs bij vereist’ wordt vermeld, kun je je aanmelden bij ons voor de opleiding.
Aanmelden kan met een appje of telefoontje naar 06-42599974. Mailen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Subcategorieën

Kies voor FloreoKids

Kies voor FloreoKids

Kies voor kinderopvang met ruimte voor ieders talent en betrokkenheid bij de lokale samenleving. Groeien doe je samen!

Talentgericht werken

Talentgericht werken

Bij FloreoKids (h)erkennen en stimuleren we de unieke talenten van élk kind!

Onze locaties voor jouw kinderopvang

Rijnsaterwoude

Image