Samen spelen, samen groeien

Samen werken, samen groeien

Samen eten, samen groeien

Vakantieopvang en extra opvang

Vakantieopvang

Heeft u een NSO-contract inclusief vakantieopvang bij ons? Dan kan uw kind tijdens alle door de overheid vastgestelde schoolvakanties gebruik maken van hele dagopvang. In de vakantie trekken de pedagogisch medewerkers er vaak op uit met de kinderen en worden extra Activiteiten op de BSO geboden. FloreoKids verzorgt de lunch. Naast uw reguliere dagen, kunt u in overleg met de pedagogisch medekwerkers tijdens de vakantie ook extra vakantiedagen afnemen.

Neemt u geen naschoolse opvang bij ons af, maar wilt u tijdens de schoolvakanties opvang voor uw kind? Dan kunt u met ons een vakantieopvangpakket afsluiten. Wilt u meer informatie over het vakantiepakket? neem dan contact op met ons centraal bureau via 071-5817777 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Overzicht schoolvakanties 2024

 

Opvang op roostervrije- of studiedagen

Op roostervrije- of studiedagen van school biedt FloreoKids ook opvang. Deze dagen kunt u aanvragen via het ouderportaal van konnect. Wij nemen daarna contact met u op over de opvang mogelijkheden.

Heeft u nog andere vragen, neem dan contact op met ons centraal bureau op 071-571 7777 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 


Kies voor FloreoKids

Kies voor FloreoKids

Kies voor kinderopvang met ruimte voor ieders talent en betrokkenheid bij de lokale samenleving. Groeien doe je samen!

Onze locaties voor jouw kinderopvang

Rijnsaterwoude

Image
Image