Samen spelen, samen groeien

Samen werken, samen groeien

Samen eten, samen groeien

Vervoer

Van school naar de NSO

Bezoekt uw kind een school in de buurt van de NSO, dan wordt het hoogst waarschijnlijk lopend door de pedagogisch medewerkers opgehaald. Is de afstand tussen school en de NSO te groot, dan wordt uw kind per taxi, of met de (bak-)fiets opgehaald. In Kudelstaart en bij Kidsworld Oegstgeest hebben we een eigen bus ter beschikking.

Taxi Wielkens

Voor het vervoer per taxi werken we al jaren samen met Taxi Wielkens. Chauffeurs halen de kinderen op van school brengen ze naar de NSO locatie. Indien nodig zijn stoelverhogers aanwezig. De chauffeurs hebben allemaal een VOG. Als u vragen en/of opmerkingen heeft over het taxi vervoer, kunt u contact opnemen met ons centraal bureau op 071-5817777

Afmelden voor de taxi moet uiterlijk op de dag van de opvang voor 9.00 uur gebeuren. Dit kan je doen via de Floreokids App of via het ouderportaal Konnect. Het is van belang op tijd af te melden. Bij drie keer te laat afmelden brengen wij € 30,- in rekening.

Op de fiets

Oudere kinderen kunnen, in overleg met hun ouders, op de fiets naar de NSO-locatie gaan. Al dan niet begeleid door onze medewerkers. Veiligheid staat hierbij voorop.

 


Kies voor FloreoKids

Kies voor FloreoKids

Kies voor kinderopvang met ruimte voor ieders talent en betrokkenheid bij de lokale samenleving. Groeien doe je samen!

Onze locaties voor jouw kinderopvang

Rijnsaterwoude

Image
Image