Samen spelen, samen groeien

Samen werken, samen groeien

Samen eten, samen groeien

FloreoKids als werkgever

fotostrip werkenbij

FloreoKids is een werkgever waar medewerkers veel betekenen

Dit zie je terug op diverse plekken. Zo kun je meepraten met het beleid, is er een uitgebreid scholingsprogramma en zijn er diverse interactieve momenten. Van (nieuwe) medewerkers krijgen wij vaak terug: “hier werken voelt als een warm bad”.

FloreoKids is een talentbedrijf. Wij geven ruimte aan medewerkers om vanuit hun unieke eigenheid dat te doen waar ze goed in zijn en waar ze plezier aan beleven. Want gemotiveerde, enthousiaste medewerkers zorgen voor de beste opvang en dat is wat FloreoKids biedt! Ergens binnen FloreoKids is een plek waar jij jouw talent kunt inzetten. Door onze verschillende werksoorten, de eigenheid van de locaties en door het werken met verschillende thema’s zoals sport, techniek en koken of kunst en creatie, is er altijd een locatie te vinden waar jij je talent kwijt kunt.
De afgelopen jaren hebben onze medewerkers kennisgemaakt met hun eigen talent. Om uiteindelijk de stap te maken naar wat wij dagelijks doen, en waar we heel goed in zijn: kinderopvang bieden waar elk kind zichzelf mag en kan zijn, vanuit zijn/haar unieke talent.
Wij zijn er ontzettend trots op dat FloreoKids de eerste kinderopvangorganisatie in Nederland gaat worden die zich ‘kindertalentfluisteraar’ mag noemen! Daar wil jij toch ook deel van uitmaken?
Welkom bij FloreoKids!

Direct naar actueel Vacature-overzicht


Kies voor FloreoKids

Kies voor FloreoKids

Kies voor kinderopvang met ruimte voor ieders talent en betrokkenheid bij de lokale samenleving. Groeien doe je samen!

Onze locaties voor jouw kinderopvang

Image

Werken bij Floreokids