Word ook pedagogisch medewerker
Wij zoeken collega's zoals ik

Kansen voor iedereen, doe de diplomacheck

Volop kansen

FloreoKids biedt volop kansen voor iedereen die wil werken in de kinderopvang! Ben je volledig gediplomeerd, dan kun je natuurlijk direct aan de slag. Heb je nog geen geldig diploma, dan hebben we verschillende  opleiding waadoor jij werken en leren kan combineren en dus direct kan starten in de kinderopvang.

Bel, mail, whatsapp

Er is heel veel mogelijk. Hieronder lees je meer over wat FloreoKids jou te bieden heeft. Twijfel je over wat er bij jou past? Bel, mail of stuur een whatsapp en dan kijk we met je mee.

Neem contact op met Mathanja Langezaal via 071-5817777, pz@floreokids of 06-42599974

 • BBL'ers: werken en leren op 1 plek

Ben je minimaal 18 jaar en in het bezit van een VMBO-TL of HAVO opleiding? Met onze BBL-opleiding kan je bij FloreoKids gelijk aan de slag.

Een dagdeel naar school, 2 tot 3 dagen werken

Als BBL-er  ga je één dagdeel in de week naar school en werk je twee tot drie dagen per week in de buitenschoolse opvang (BSO) of kinderdagverblijf (KDV) van FloreoKids. Afhankelijk van je vooropleiding duurt de opleiding 1,5 -3 jaar.

Eigen klas

Doe je de BBL opleiding via FloreoKids dan krijg je op woensdagen les op onze eigen locatie in Leiderdorp. Je krijgt les van een docent van MBO Rijnland en in de klas zitten allemaal leerlingen die ook bij FloreoKids werken, dat is wel zo gezellig!

Je krijgt van ons:

 • De gehele kosten van je opleiding
 • Salaris volgens de CAO kinderopvang (schaal 5)
 • Baangarantie bij een van onze locaties (bij succesvol afronden van je opleiding)
 • Doorgroei naar schaal 6 bij behalen van je diploma
 • Professionele begeleiding door praktijkopleiders en locatiemanager
 • werkbegeleider die dagelijks met je samenwerkt.

 BOL'ers: stagelopen bij de leukste werkgever in de regio

Doe jij een opleiding PMK-niveau 3 of GPM-niveau 4 en zoek je een stageplek? Bij FloreoKids kan je direct aan de slag!

Als BOL'er loop je twee dagen per week stage bij FloreoKids en ga je drie dagen in de week naar school.

Je krijgt van ons:

 •  Een stagevergoeding van € 40,- bruto per dag
 •  Baangarantie bij succesvolle afronding van je opleiding
 • Vanaf het 2e jaar kan je een invalcontract krijgen en naast je opleiding bij ons werken (en dus geld verdienen)
 • Professionele begeleiding van de praktijkopleiders en werkbegeleiders die jou helpen om alles uit je stage te halen.

 

Interesse?

Neem contact op met onze praktijkopleiders: AnneMarie, Helen en Samantha.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-10932403

 

Speciaal voor Zij-instromers – Doe de diplomacheck

Heb je een pedagogische of zorg achtergrond en wil je graag (weer) in de kinderopvang werken? Meld je aan voor de opleiding ‘Pedagogische kwaliteit in de praktijk’.

Deze opleiding is voor iedereen met een diploma in onder andere de zorg, onderwijs en cultuur of met een verouderd diploma kinderopvang. Met deze opleiding werk je na 3 maanden op een kinderdagverblijf of BSO als gekwalificeerd pedagogisch medewerker.

Je krijgt van ons:

 • de gehele kosten van je opleiding
 • salaris volgens de cao kinderopvang
 • baangarantie bij succesvol afronden van je opleiding

 

Kan je met jouw diploma aan het werk in de kinderopvang?

Doe de diplomacheck. Komt hier uit: hier is aanvullend bewijs bij vereist, dan kom je in aanmerking voor de opleiding.

Bel, mail of whatsapp met Mathanja en ondek of je de overstap kan maken.

071-5817777 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-42599974

 

Image

Speciaal voor Herintreders

Wil je graag (weer) met kinderen werken? In een leuke, open organisatie met fijne collega's waar je alle ruimte krijgt om je talenten in te zetten? Waar plezier en een goede sfeer belangrijk zijn en jouw inbreng gewaardeerd wordt?

Welkom bij FloreoKids!

Jouw wensen, onze mogelijkheden: Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Dit kan variëren van hele dagen werken, tot incidenteel een ochtend of een middag. We kijken samen waar jouw wensen liggen en welke mogelijkheden er zijn. Binnen FloreoKids kan iedereen met zijn/haar talenten aan de slag. In elke levensfase zijn talenten zichtbaar die van grote waarde kunnen zijn. Van elkaar leren is binnen een talentbedrijf een heel logisch gegeven.

Jouw ervaring kunnen wij goed gebruiken!

Herintreders

Speciaal voor Studenten - Leuke bijbaan in de buitenschoolse opvang?

Volg je een pedagogische, sportieve of kunstzinnige opleiding? En zoek je een leuke bijbaan? Denk dan eens aan werken in de buitenschoolse opvang. Gewoon een paar uurtjes in de middag, met fijne, ervaren collega’s, in een professionele organisatie met een goede sfeer. En met alle ruimte om je pedagogische, sportieve en/of creatieve talenten in te zetten én verder te ontwikkelen (staat goed op je CV!). Snel checken of je met jouw opleiding in de kinderopvang mag werken? Hier vind je de kwalificatie-eisen die gesteld zijn in de cao. Als jouw opleiding er tussen staat, kun je direct bij ons aan de slag! Natuurlijk willen wij ook voor je kijken, neem dan even contact met ons op. Welkom bij FloreoKids!

Jouw wensen, onze mogelijkheden

Als student kun je naast je studie parttime werken in de buitenschoolse opvang. Na schooltijd komen kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar bij ons in de opvang. Na studie of colleges doe je bij ons gedurende 3 à 3,5 uur een activiteit met de kinderen. Je kunt zelf aangeven hoeveel middagen in de week je beschikbaar bent en dit kan wekelijks wisselen. Hoe mooi is dat?

Speciaal voor Vrijwilligers - Overblijfkracht

Lijkt het je leuk om tussen de middag samen met andere overblijfkrachten kinderen van 4 t/m 12 jaar te begeleiden bij het eten en spelen? De kinderen een gezellige en ontspannen overblijftijd aan te bieden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor diverse scholen doen wij een beroep op iedereen die het leuk vindt om met kinderen te werken. Ook oma's en opa's kunnen overblijfkracht worden. Eén of meerdere vaste middagen per week is geweldig. Maar ben je bijvoorbeeld flexibel inzetbaar, of oproepbaar tijdens bepaalde periodes in het jaar, dan ben je ook van harte welkom.

Wij bieden

Een leuke invulling van de dag rond het middaguur, waarbij je onderdeel bent van een betrokken en gemotiveerd team. Als overblijfkracht ben je een vrijwilliger en ontvang je een passende vergoeding. Daarnaast kan je kind, op de dagen dat je de overblijf verzorgt, kosteloos overblijven. Op scholen waar alle kinderen overblijven (continurooster/collectief overblijven) ontvang je als overblijfkracht een korting op het bedrag dat de school hiervoor rekent. Verder bieden wij je de mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen en trainingen, waaronder kinder-E.H.B.O.

Bel of mail vrijblijvend voor meer informatie:

Kevin Vreeken 06-33812107

Hannie van der Neut 06-34563303

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Wil jij ook werken bij FloreoKids?


Werken bij FloreoKids?

Warm Bad PopUp

Laat je gegevens achter, dan hoor je snel van ons en vertellen we je alles over werken bij de leukste werkgever in de kinderopvang.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Aanvinken a.u.b. om het formulier te kunnen verzenden.

Onze locaties voor jouw kinderopvang

Rijnsaterwoude

Image
Image