Word jij onze nieuwe collega?

Word jij onze nieuwe collega?

Word jij onze nieuwe collega?

Kansen voor iedereen, doe de diplomacheck

Volop kansen

FloreoKids biedt volop kansen voor wie wil werken in de kinderopvang! Ben je volledig gediplomeerd, dan kun je natuurlijk direct aan de slag. Maar we hebben ook een speciale opleiding middenin de praktijk voor zij-instromers, die al een pedagogische of zorgachtergrond hebben. En ook herintreders die graag weer met kinderen willen werken kunnen bij ons aan de slag en studenten met een aansluitende achtergrond in pedagogiek, kunst of sport zijn van harte welkom. Hieronder lees je meer over wat FloreoKids jou te bieden heeft.

Image

Speciaal voor Stagiair(e)s - Erkend leerbedrijf

BOL en BBL-ers gezocht - kom je stagelopen bij een erkend leerbedrijf?

Doe (of ga) jij een opleiding PMK-niveau 3 of GPM-niveau 4 en wil jij stagelopen bij de leukste werkgever in de regio? FloreoKids heeft ruimte voor enthousiaste studenten!

Bij een BOL-opleiding loop je 2 dagen per week stage bij FloreoKids en ga je 3 dagen in de week naar school. Loop je stage bij ons? Dan krijg je een stage vergoeding volgens de cao-kinderopvang.

Werken en leren bij een erkend leerbedrijf?

 Ben je minimaal 18 jaar en in het bezit van een HAVO of opleiding op niveau 3? Dan is onze FloreoKids-BBL klas iets voor jou.

Bij een BBL-GPM4 opleiding werk je 2 tot 3 dagen bij FloreoKids en krijg je 1 dagdeel in de week les van een docent van het MBOrijnland op één van onze eigen locaties.

Wij betalen jou een salaris volgens de cao-kinderopvang én de gehele kosten van de opleiding.  

Rond je je stage en opleiding succesvol af: dan heb je een baangarantie bij één van onze locaties.

Interesse?

Neem contact op met onze praktijkopleiders: Maartje, AnneMarie en Helen.

Dit kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Speciaal voor Zij-instromers – Doe de diplomacheck

Heb je een pedagogische of zorgachtergrond en wil je graag in de kinderopvang werken? Dat kan! FloreoKids organiseert de opleiding ‘Pedagogische kwaliteit in de praktijk’. Deze opleiding is voor iedereen met een diploma in onder andere de zorg, onderwijs en cultuur of met een verouderd diploma kinderopvang. Binnen 3 maanden werk je dan op een kinderdagverblijf of BSO als gekwalificeerd pedagogisch medewerker. FloreoKids betaalt je opleiding, je salaris en na succesvolle afronding krijg je een jaarcontract. Doe hier de diplomacheck, als ‘hier is aanvullend bewijs bij vereist’ wordt vermeld, kun je je aanmelden bij ons voor de opleiding. Aanmelden kan met een appje of telefoontje naar 06 425 999 74. Mailen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dan kijken we samen of je de overstap kunt maken!

Image

Speciaal voor Herintreders

Wil je graag (weer) met kinderen werken? Maar dan wel in een leuke, open organisatie die iedereen waardeert? Met fijne collega’s en alle ruimte om je talenten in te zetten? In een ‘warm bad’, waar plezier en een goede sfeer belangrijk zijn en jouw inbreng gewaardeerd wordt? Welkom bij FloreoKids! Jouw wensen, onze mogelijkheden: Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Dit kan variëren van hele dagen werken, tot incidenteel een ochtend of een middag. We kijken samen waar je wensen liggen en welke mogelijkheden er zijn. Binnen FloreoKids kan iedereen met zijn/haar talenten aan de slag. In elke levensfase zijn talenten zichtbaar die van grote waarde kunnen zijn. Van elkaar leren is binnen een talentbedrijf een heel logisch gegeven. Jouw ervaring kunnen wij goed gebruiken!

Herintreders

Speciaal voor Studenten - Leuke bijbaan in de buitenschoolse opvang?

Volg je een pedagogische, sportieve of kunstzinnige opleiding? En zoek je een leuke bijbaan? Denk dan eens aan werken in de buitenschoolse opvang. Gewoon een paar uurtjes in de middag, met fijne, ervaren collega’s, in een professionele organisatie met een goede sfeer. En met alle ruimte om je pedagogische, sportieve en/of creatieve talenten in te zetten én verder te ontwikkelen (staat goed op je CV!). Snel checken of je met jouw opleiding in de kinderopvang mag werken? Hier vind je de kwalificatie-eisen die gesteld zijn in de cao. Als jouw opleiding er tussen staat, kun je direct bij ons aan de slag! Natuurlijk willen wij ook voor je kijken, neem dan even contact met ons op. Welkom bij FloreoKids!

Jouw wensen, onze mogelijkheden

Als student kun je naast je studie parttime werken in de buitenschoolse opvang. Na schooltijd komen kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar bij ons in de opvang. Na studie of colleges doe je bij ons gedurende 3 à 3,5 uur een activiteit met de kinderen. Je kunt zelf aangeven hoeveel middagen in de week je beschikbaar bent en dit kan wekelijks wisselen. Hoe mooi is dat?

Speciaal voor Vrijwilligers - Overblijfkracht

Lijkt het je leuk om tussen de middag samen met andere overblijfkrachten kinderen van 4 t/m 12 jaar te begeleiden bij het eten en spelen? Hen een gezellige en ontspannen overblijftijd aan te bieden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor diverse scholen doen wij een beroep op iedereen die het leuk vindt om met kinderen te werken. Ook oma's en opa's kunnen overblijfkracht worden. Eén of meerdere vaste middagen per week is geweldig. Maar ben je bijvoorbeeld flexibel inzetbaar, of oproepbaar tijdens bepaalde periodes in het jaar, dan ben je ook van harte welkom.

Wij bieden

Een leuke invulling van de dag rond het middaguur, waarbij je onderdeel bent van een betrokken en gemotiveerd team. Als overblijfkracht ben je een vrijwilliger en ontvang je een passende vergoeding. Daarnaast kan je kind, op de dagen dat je de overblijf verzorgt, kosteloos overblijven. Op scholen waar alle kinderen overblijven (continurooster/collectief overblijven) ontvang je als overblijfkracht een korting op het bedrag dat de school hiervoor rekent. Verder bieden wij je de mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen en trainingen, waaronder kinder-E.H.B.O.

Bel vrijblijvend voor meer informatie met Lunchtijd Leiderdorp en vraag naar Sacha Schouten: 06 162 089 79.

Wil jij ook werken bij FloreoKids?


Werken bij FloreoKids?

Warm Bad PopUp

Laat je gegevens achter, dan hoor je snel van ons en vertellen we je alles over werken bij de leukste werkgever in de kinderopvang.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Aanvinken a.u.b. om het formulier te kunnen verzenden.

Onze locaties voor jouw kinderopvang

Rijnsaterwoude

Image